KalPa on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Suomen ja Ranskan kansalaisuudet omaavan hyökkääjän, Sami Tavernierin, kanssa.

25-vuotiaan Tavernierin kulunut kausi päättyi loukkaantumiseen jo varhain syksyllä. Hän ehti pelaamaan vain seitsemän ottelua pistein 0+3. Kolmen viime kauden aikana Tavernier on pelannut KalPassa kaikkiaan 74 runkosarjaottelua (5+11=16) sekä neljä pudotuspeliä (1+0).

– Upea fiilis päästä pukemaan KalPa-paita päälle jälleen syksyllä! Olen viihtynyt Kuopiossa todella hyvin ja olen saanut paljon tukea koko organisaatiolta sekä kannattajilta syksyllä tapahtuneen loukkaantumisen jälkeen. Haluan samalla kiittää KalPaa, että seura antaa minulle mahdollisuuden jatkaa ja he luottavat, että pystyn ottamaan seuraavan askeleen urallani täällä, Tavernier sanoo KalPan tiedotteessa.

– Samin erinomainen alkukausi katkesi syksyllä ikävään loukkaantumiseen. Meillä on kuitenkin vahva usko siihen, että Sami on juuri sellainen pelaaja, jota meidän kokoonpano tarvitsee ensi kaudella. Sami on luisteluvoimainen, työteliäs ja periksiantamaton raataja, jolla on edelleen valtavasti potentiaalia nostaa tasoaan. Sami on pelaaja, joka tekee omalla työpanoksellaan ketjukavereistaan parempia. Hän löytää hyvin maalipaikoille ja uskomme, että ajan myötä pelaamiseen tulee myös lisää tehokkuutta. Samin arvo kaukalossa on kuitenkin paljon muuta, kuin pelkät tehopisteet, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine luonnehti.

Sami Tavernier jatkaa Savon sydämessä myös ensi kaudella! 🔥

KalPan tulevan kauden joukkueen hyökkäyskalustoon on kiinnitetty tuttu nimi, kun 25-vuotias Sami Tavernier on solminut KalPan kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. 🙌

📝: bit.ly/TavernierJatko…

#KalPa #Liiga #Kuopio