Liiga-seura Jukurit julkisti perjantaina kolme uutta pelaajasopimusta.

Tuoreena nimenä joukkueeseen liittyy Norjan maajoukkuepuolustaja Sander Vold Engelbråten, 20, joka edusti tällä kaudella norjalaista Storhamaria ja iski 43 ottelussa tehot 6+20=26.

− Sander kuuluu maansa lahjakkaimpiin puolustajiin ja hänellä on edessään loistava tulevaisuus. Sander tuo meidän joukkueeseen kiekollista osaamista, ja hän on hyökkäyksiä tukeva puolustaja. Häneltä löytyy juuri ne ominaisuudet, joita nykypäivän huippupuolustajalta vaaditaan, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kommentoi tuoretta hankintaansa Jukurien kotisivuilla.

Mikkeliläisseura solmi lisäksi jatkosopimukset kahden puolustajan, Niilo Romppasen, 21, sekä Lucas Nordsäterin, 24, kanssa. Nordsäter siirtyi Mikkeliin kesken kauden Frölundasta ja iski 37 ottelussa tehot 1+7. Romppanen sai tällä kaudella tililleen 10 Liiga-ottelua sekä 33 Mestis-peliä.