KalPa on jatkanut tulevan kauden Liiga-joukkueensa rakentamista solmimalla vuoden mittaisen jatkosopimuksen kapteeninsa Tuomas Kiiskisen, 36, kanssa.

Kuopiolaisten Liiga-ringissä jo kaudella 2005-06 debytoinut Kiiskinen iski päättyneellä kaudella 42 runkosarjaottelussa tehot 9+18=27. Pudotuspeleissä mies kiskaisi vielä kaksi maalia viiteen peliin.

– Tuomas Kiiskinen on seuralegenda ja joukkueen kapteeni. On mahtavaa, että sellainen pelaamisen liekki Kisulla on edelleen niin vahva ja hän jatkaa yhä hienoa uraansa. Otteet kentällä osoittivat, että hän on edelleen erittäin monikäyttöinen pelaaja. Kisu pystyy pelaamaan roolissa, kuin roolissa ja tekemään pisteitä, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine ylisti kapteenin kiinnitystä seuran kotisivuilla.

Ruotsin mestaruuden kahdesti urallaan voittanut Kiiskinen rikkoi viime kaudella ensimmäisenä KalPa-pelaajana 300 Liiga-pisteen rajapyykin. Tulevalla kaudella joukkueen kapteeni hätyyttelee myös seuran kaikkien aikojen maaliennätystä, sillä matkaa Sami Kapasen 105 maaliin on enää kahden osuman verran.