Lukko julkisti perjantaina neljä pelaajasopimusta.

Raumalaisseura tiedottaa tehneensä ruotsalaisten kaksoisveljesten, Ponthus ja Pathrik Westerholmin, kanssa kaksivuotiset sopimukset. Kanadalaismaalivahti Samuel Harvey siirtyy puolestaan Lukkoon yksivuotisella sopimuksella. Lisäksi Lukko on tehnyt hyökkääjä Kim Niemiselle kaksivuotisen jatkosopimuksen.

31-vuotiaat Westerholmit tekevät paluun Liigaan, nimittäin kaksikko pelasi Lukossa jo kaudella 2019-2020. Tuolloin Ponthus iski 59 otteluun tehopisteet 23+19=42 ja Pathrik viimeisteli 52 otteluun pisteet 14+23=37. Westerholmit pelasivat kolme edelliskautta SHL:ssä Malmö Redhawksin riveissä.

25-vuotias Harvey pelasi menneen kauden monikansallisessa IceHL-sarjassa italialaisseura HC Bolzanon riveissä. Hän pelasi 34 runkosarjaottelua (92,2%, 2,06) sekä 19 pudotuspeliä (93,6%, 1,65). Mennyt kausi oli Harveylle ensimmäinen Euroopassa. Aiemmalla urallaan hän on pelannut muun muassa 14 AHL-ottelua.

21-vuotiaalle Niemiselle tuleva kausi on toinen Lukon vahvuudessa. Menneellä kaudella hän pelasi 40 runkosarjapeliä tehoin 2+4 sekä kaksi pudotuspeliä pisteittä.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
🌟 Samuel Harvey ja Westerholmin veljekset Lukkoon – Niemiselle kahden vuoden jatkopahvi! 🌟

Uutiseen ⬇️
raumanlukko.fi/uutiset/samuel…

#Lukko #Liiga