Liiga-seura Ässät tiedottaa solmineensa yksivuotisen sopimuksen puolustaja Aleksi Matinmikon kanssa. 23-vuotias oululainen siirtyy Poriin Mestiksestä Kiekko-Espoon riveistä.

Matinmikko oli päättyneellä kaudella yksi Mestiksen parhaita pelaajia. 180-senttinen Kiekko-Laserin kasvatti mätti 42 runkosarjaottelussa puolustajalle hurjat tehopisteet 13+40=53. Pudotuspeleissä hän summasi 16 ottelussa pisteet 8+4=12. Kiekko-Espoo voitti kauden päätteeksi Mestiksen mestaruuden.

– Aleksi Matinmikko oli mielestämme Mestiksen paras pelaaja ja on hienoa saada hänet takaisin Poriin. Joskus pelaajan kannattaa ottaa askel taaksepäin, jotta pääsee kaksi eteenpäin ja tilanne on juuri tämä ”Alen” suhteen. Hänellä on kaikki huippu-urheilijan ominaisuudet lyödä läpi myös Liigatasolla, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kertoo tiedotteessa.

Matinmikko pelasi Ässissä vuosina 2019-22 yhteensä 59 ottelua. Sen lisäksi hän on pelannut TPS:ssä viisi ottelua lainalla.

Porin Ässät

@PorinAssat
Mestiksessä ennätystehokkaan kauden pelannut Aleksi Matinmikko takaisin Ässiin.

"Mestiksen paras pelaaja ja on hienoa saada hänet takaisin Poriin. Hänellä on kaikki huippu-urheilijan ominaisuudet lyödä läpi myös Liigatasolla."

👉assat.com/fi-fi/article/…

#Ässät #Liiga #Mestis