TPS:ää päättyneellä kaudella edustanut puolustaja Teemu Kivihalme siirtyy Ruotsin SHL:ään Malmö Redhawksin riveihin.

27-vuotias Kivihalme teki tällä kaudella TPS:n paidassa 58 ottelussa tehopisteet 5+15=20. Suomen ja Yhdysvaltojen passin omaava puolustaja pelasi ennen turkulaisseuraan saapumista kolmen kauden ajan Toronto Maple Leafsin AHL-joukkueessa.

Englantia äidinkielenään puhuva Kivihalme pelasi ensimmäistä kertaa urallaan Suomessa vuosina 2017-19 Kärppien paidassa. Hyvin liikkuva puolustaja debytoi Leijonissa toisella Kärppä-kaudellaan.

Malmö Redhawks

@Malmo_Redhawks
Lagom till fredagslunchen kan Redhawks presentera sitt andra nyförvärv för veckan, backen Teemu Kivihalme. Teemu kommer senast från finska TPS och har även gjort flera säsonger i Toronto Marlies i AHL. Läs mer om vårt senaste nyförvärv här: malmoredhawks.com/article/j6haru…