NHL:n läntisen konferenssin finaalisarja käynnistyi lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Vegas Golden Knights aloitti sarjan voitolla, kun se kukisti Dallas Starsin ensimmäisen jatkoerän ratkaisulla loppulukemin 4-3.

Ottelun tehomiehenä kunnostautui huippuvireinen Starsin suomalaistähti Roope Hintz, joka osallistui joukkueensa kaikkiin maaleihin. Hän viimeisteli pelissä tehopisteet 1+2. Hintz syötti Jason Robertsonin ja Jamie Bennin maalit, minkä lisäksi hän viimeisteli niiden välissä myöskin itse maalin.

Tehoiltansa myötä Hintz kiilasi pudotuspelien pistepörssin ykköspaikalle. Hän on kasannut 14 otteluun huipputehot 10+12=22. Hintz ohitti pistepörssissä Connor McDavidin (8+12=20), jonka kausi päättyi edelliselle kierrokselle.

Hintzin tehoilta ei kuitenkaan johdattanut Starsia voittoon asti. Vegas nappasi ensimmäisen kiinnityksensä Stanley Cup -finaaleihin, kun Brett Howden ratkaisi pelin jatkoajan alkuhetkillä. Joukkueen muut maalit viimeistelivät kahdesti osunut William Karlsson sekä yhden maalin tehnyt Teddy Blueger.

Näet Hintzin maalin alta tai täältä.

Dallas Stars

@DallasStars
EVERYONE NOW: ROOPE!

@BudLight | #BudLightCelly | #TexasHockey