SaiPa tiedottaa tehneensä yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jonne Tammelan kanssa.

25-vuotias Tammela edusti edelliset kaksi kautta TPS:ää. Hän kirjautti menneen kauden 57 runkosarjaotteluun tehopisteet 9+13=22. Kolmeen pudotuspeliin hän iski yhden maalin.

– Uskomme vahvasti siihen, että Jonne on juuri sellainen pelaaja, jota meidän kokoonpano tarvitsee tulevalla kaudella. Hän on urallaan eteenpäin menevä pelaaja, joka hakee seuraavaa askelta ja sen pyrimme SaiPassa hänelle tarjoamaan, SaiPan urheilutoimenjohtaja Jussi Markkanen sanoo seuran tiedotteessa.

– Tammela on liigatasolla tasonsa osoittanut pelaaja, jolla on potentiaalia kehittyä vielä paljon paremmaksi. Hän on vahva kiekollisena ja tuo joukkueen peliin oikeanlaista särmää, kokemusta kovista peleistä ja voittamisesta, kommentoi puolestaan päävalmentaja Ville Hämäläinen.

Tammela on pelannut Liiga-urallaan yhteensä 275 runkosarjaottelua (60+48=108) sekä 30 pudotuspeliä (3+3). TPS:n lisäksi hän on edustanut Lukkoa ja KalPaa. Tammela on voittanut Suomen mestaruuden Lukossa keväällä 2021.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
Tervetuloa Jonne!

Hyökkääjä Jonne Tammela SaiPaan. ✍🏼

saipa.fi/fi-fi/article/…

#SaiPa #SaiPa75 #Liiga