TPS tiedottaa tehneensä kaksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Aarne Talvitien kanssa. 24-vuotias espoolainen on kiekkoillut kaksi viime kautta New Jersey Devilsin organisaatiossa.

Talvitie pelasi kuluneella kaudella Devilsin AHL-seuran Utica Cometsin riveissä 58 runkosarjaottelua tehoin 3+11=14. AHL:n pudotuspelien kuudessa ottelussa Devilsin kesän 2017 6. kierroksen (160.) varaus summasi tehot 3+0.

Talvitie on pelannut syksystä 2018 lähtien Pohjois-Amerikassa. Espoon Bluesin kasvatti edusti kolmen kauden ajan Penn Staten yliopistojoukkuetta, jonka jälkeen hän solmi kaksivuotisen NHL:n tulokassopimuksen New Jersey Devilsin kanssa.

Talvitien uran ehdoton kohokohta tähän mennessä oli vuonna 2019 pelatut alle 20-vuotiaiden MM-kisat, joissa hän voitti MM-kultaa Nuorten Leijonien kapteenina. Hän teki MM-turnauksen seitsemässä ottelussa tehot 4+3=7.