Rauman Lukko tiedottaa solmineensa ensi kauden kattavat sopimukset puolustaja Josh Brookin ja hyökkääjä Brayden Burken kanssa.

Brook saapuu Raumalle Calgary Flamesin AHL-seurasta Calgary Wranglersistä. 23-vuotias kanadalaispuolustaja teki viime kaudella AHL:ssä 13 ottelussa tehopisteet 1+5=6.

Brook on alkujaan Montreal Canadiensin vuoden 2017 2. kierroksen (56.) varaus. Kanadan U20 MM-joukkueeseen kaudella 2018-19 valittu Brook lukeutui Canadiensin kärkilupauksiin, mutta nuorukaisen ura ei lähtenyt neljän AHL-kauden aikana odotettuun lentoon.

Burke puolestaan pelasi viime kaudella Vancouver Canucksin AHL-joukkueessa Manitoba Moosessa 10 ottelua pistein 2+4=6. 26-vuotias laitahyökkääjä siirtyi keväällä Sveitsin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle ECH Vispin riveihin pudotuspeleihin.

Burke on pelannut edelliset viisi kautta AHL:ssä neljän eri seuran riveissä. Hän teki parhaalla AHL-kaudellaan (2018-19) runkosarjan 51 ottelussa 21 maalia ja 52 tehopistettä.