Suomalainen hyökkääjälupaus Joakim Kemell on parhaillaan mukana AHL:n pudotuspeleissä ja hän on onnistunut niissä tähän mennessä loistavasti.

19-vuotias Kemell edustaa Nashville Predatorsin farmijoukkue Milwaukee Admiralsia. Hän on pelannut 11 pudotuspeliä ja viimeistellyt niihin komeat pisteet 7+1. Hän on tällä hetkellä pudotuspelien maalipörssin jaetulla toisella sijalla yhdessä Jiri Kulichin ja Kole Lindin kanssa. Kärkipaikalla on 11 maalin Max McCormick.

Kemellin edustama Admirals on parhaillaan AHL:ssä neljän parhaan joukossa taistelemassa finaalipaikasta. Joukkue on välieräsarjassaan tappiolla Coachella Valley Firebirdsille otteluvoitoin 1-2. Edellisen ottelun Admirals onnistui kuitenkin voittamaan 3-1 Kemellin iskettyä voittomaalin. Voit katsoa maalin täältä.

Alkukauden Kemell pelasi lainalla Liigassa JYPin riveissä, jossa hän iski 43 otteluun tehopisteet 12+3=15. Kun JYPin kausi päättyi, Kemell siirtyi AHL:ään, jossa hän ehti pelaamaan jo myöskin 14 runkosarjaottelua pistein 6+7=13. Nashville varasi Kemellin viime kesänä ykköskierroksen 17. pelaajana.