Suomalaishyökkääjä Patrik Virta siirtyy Saksan DEL-liigaan. Hän on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen ERC Ingolstadtin kanssa.

27-vuotias Virta edusti viimeiset neljä kautta Tapparaa ja toimi kolmella edelliskaudella joukkueen varakapteenina. Viime kaudella hän pelasi 41 runkosarjaottelua tehopistein 6+12=18 sekä kaksi pudotuspeliä pisteittä. Virta voitti Tapparan riveissä kaksi Suomen mestaruutta sekä CHL-mestaruuden.

Liiga-urallaan Virta on edustanut myös TPS:ää ja HPK:ta. Hän on pelannut Liigassa kaikkiaan 338 runkosarjaottelua (89+96=185) sekä 41 pudotuspeliä (10+4=14).

Virta on pelannut aiemmalla urallaan yhden kauden ulkomailla. Hän pelasi kaudella 2018-19 KHL:ssä ja SHL:ssä.

ERC Ingolstadt

@ERCIngolstadt
Double-Sieger wechselt zum ERC!
Patrik Virta kommt vom finnischen Meister und CHL-Sieger Tappara Tampere. Der 27-Jährige Center, der auch auf dem Flügel eingesetzt werden kann, erhält beim ERC einen Einjahresvertrag. Er wird mit der Trikotnummer 11 auflaufen.