Kiekko-Espoo on tehnyt uuden hankinnan sentteriosastolleen. Mestis-seura tiedottaa kiinnittäneensä Eetu Paasovaaran joukkueeseensa.

25-vuotias Paasovaara pelasi viime kauden Ranskassa. Hän edusti ensin Nicen joukkuetta, jossa hän pelasi 26 ottelua tehopistein 10+16=26. Loppukausi sujui Gapin riveissä, jossa hän ehti pelaamaan yhdeksän runkosarjaottelua pistein 3+3 sekä viisi pudotuspeliä tehoin 1+3.

– Eetu on isokokoinen, työteliäs, jalat maassa oleva nuori mies. Hän voisi täysin hyvin pelata Liigaa jo nyt! Joskus on fiksua ottaa askel taaksepäin jotta voi päästä monta askelta eteenpäin! Olemme innoissaan että saadaan auttaa Eetua ottamaan seuraava iso askel urallaan, kommentoi Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits seuran tiedotteessa.

Paasovaara pelasi kaudella 2021-22 Liigassa KooKoon riveissä. Tuolloin hänen tililleen kertyi 35 pelattua runkosarjaottelua tehopistein 1+2 sekä neljä pudotuspeliä pisteittä.

Kiekko-Espoo

@KiekkoEspoo
𝐄𝐄𝐓𝐔 𝐏𝐀𝐀𝐒𝐎𝐕𝐀𝐀𝐑𝐀 𝐄𝐒𝐏𝐎𝐎𝐒𝐄𝐄𝐍! 🔥💥

Suuret julkaisut jatkuvat, kun keskikaistalle kiinnitetään Eetu Paasovaara. Kiimingissä syntynyt 187-senttinen hyökkääjä on pelannut Liigaa 35 ottelua ja palkittu Mestiksessä usein palkinnoin.

#KiekkoEspoo #Mestis