NHL:ssä pyöräytettiin myöhään tiistai-iltana neljä pelaajaa sekä varausvuoron sisältänyt jättitreidi, jossa oli mukana myös suomalaisväriä.

Winnipeg Jets luopui kaupan yhteydessä jatkosopimuksesta kieltäytyneestä tähtisentteri Pierre-Luc Dubois’ta, joka allekirjoitti samalla uuden seuransa Los Angeles Kingsin kanssa uuden kahdeksan vuoden sopimuksen, jonka kokonaisarvo on 68 miljoonaa dollaria. Dubois tienaa tuoreella sopimuksellaan 8,5 miljoonaa taalaa kaudessa. Dubois, 25, nakutti menneellä NHL-kaudella 73 peliin tehot 27+36=63.

Paluupostissa Kingsistä Jetsiin siirtyvät hyökkääjät Alex Iafallo, Gabriel Vilardi ja Rasmus Kupari sekä kakkoskierroksen varausvuoro kesän 2024 draftiin. Kolmikosta suomalainen Kupari, 23, on Kingsin 1. kierroksen 20. varaus kesältä 2018. Mies pelasi päättyneellä kaudella 66 NHL-peliä tehoin 3+12=15.

x - LA Kings

@LAKings
We have acquired forward Pierre-Luc Dubois from the Winnipeg Jets in exchange for F Alex Iafallo, F Rasmus Kupari, F Gabriel Vilardi and a second-round draft pick in the 2024 NHL Draft.

In addition, Dubois agreed to terms on an eight-year contract.

More details 📲