TPS:ssä vain yhden kauden ajan pelannut hyökkääjä Michael Dal Colle vaihtaa joukkuetta.

Aiemmin viidellä kaudella New York Islandersia NHL:ssä edustanut 27-vuotias laituri siirtyy vuoden pestillä DEL-sarjan Isorlohn Roostersin riveihin.

Dal Colle varattiin NHL:ään kesällä 2014 varaustilaisuuden viidentenä pelaajana. 112 NHL-ottelua urallaan pelanneen isokokoisen kanukin viime kausi Liigassa oli hankala. Mies iski 36 ottelussa vaisut tehot 4+15=19.

– Michael ei aivan täyttänyt niitä korkeita odotuksia, joita häneen asetettiin draftin jälkeen hänen ammattiuransa alussa. Hän on pelannut usein rooleissa, joissa hänen maalintekokykynsä ei kehittynyt. Hänen asenteestaan ​​ja taisteluhengestään kertoo toisaalta se, että hän vietti yhteensä seitsemän vuotta Islandersin organisaatiossa ja pelasi yli 100 NHL-pelissä, saksalaisseuran urheilujohtaja Christian Hommel kommentoi seuran tiedotteessa.