Suomalaishyökkääjä Tino Metsävainio jättää Liiga-kaukalot taakseen. Hän jatkaa uraansa Unkarissa, nimittäin hän on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen Unkarin ja Romanian yhteisessä pääsarjassa, Erste Ligassa pelaavan Ujpesti TE:n (UTE) kanssa.

26-vuotias Metsävainio edusti viimeiset kaksi kautta SaiPaa. Viime kaudella hän pelasi 55 Liiga-ottelua, joihin hän merkkautti tehopisteet 2+6.

Liiga-urallaan Metsävainio on pelannut yhteensä 196 runkosarjaottelua (13+32=45) sekä yhdeksän pudotuspeliä (2+1). Hän on edustanut SaiPan lisäksi Kärppiä, jonka riveissä mies voitti hopeaa keväällä 2019.

Metsävainio on pelannut jo aiemmallakin urallaan pienen hetken ajan Unkarissa. Kaudella 2019-2020 hän edusti IceHL:ssä pelaavaa Fehervar AV19:n joukkuetta loppukaudesta seitsemän ottelun ajan ja saalisti yhden syöttöpisteen.