Liigassa Tapparan ja Ässien paidassa kahden kauden aikana pelannut Dragan Umicevic ja kovia tehoja iskenyt päättää uransa.

Koko viime kauden pelaamatta ollut ruotsalaishyökkääjä kärsii pahasta polvivammasta, mikä ei mahdollista 38-vuotiaan pelurin uran jatkumista.

– Tämä oli erittäin vaikea päätös. Ei se tullut täysin puskista, mutta se on kypsynyt kesän aikana. Kuntoutus on ollut vaikeaa. Aluksi kaikki tuntui hyvältä ja pystyin harjoittelemaan täysin suunnitelman mukaan. Viime joulun aikoihin kaikki näytti hyvältä paluun suhteen.

– Sitten tuli paluun sijaan valitettava takaisku ja jouduin uuteen leikkaukseen, enkä tuntenut oloani täysikuntoiseksi sen jälkeen. Harjoittelin sen jälkeen noin kuukauden, mutta tulokset eivät olleet toivotunlaisia, Umicevic kertoo seuransa Södertaljen tiedotteessa.

Umicevic voitti SM-hopeaa Tapparan paidassa keväällä 2013. Seuraavalla kaudella mies nakutti Ässissä 55 peliin komeat 38 tehopistettä.

Umicevic pelasi pitkällä urallaan myös Ruotsin pääsarjassa, KHL:ssä, Sveitsin liigassa, DEL:ssa sekä monikansallisessa ICEHL-sarjassa. Mies kuului kaudesta toiseen joukkueidensa parhaimpiin pistemiehiin.