JYP on solminut kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen puolustaja Eetu Peltolan kanssa. JYPillä ja Peltolalla oli jo ennestään sopimus alkavasta kaudesta, joten tuore jatkosopimus pitää Peltolan Jyväskylässä kevääseen 2027 asti.

23-vuotias Peltola pelasi JYPissä viime kaudella 60 ottelua tehopistein 2+8=10. Hän on edustanut JYPiä edelliset kaksi kautta ja on iskenyt 113 pelaamaansa Liiga-otteluun kaikkiaan tehopisteet 5+15=20.

– Kun Eetu tuli tänne pari vuotta sitten, ideana oli kasvattaa hänestä JYPin uusi runkopakki. Hän on jo ottanut askeleita sillä tiellä, ja hänellä on edelleen mahdollisuus mennä eteenpäin. Jatkosopimuksen tekeminen oli molempien tahtotila, ja olemme todella tyytyväisiä, että hän halusi jäädä tänne, JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Näen, että viime kauden ja tämän kesän aikana nykyinen valmennus on auttanut häntä todella paljon. Hänelle on syntynyt myös sisäistä ymmärrystä siitä, mitä ammattilaisurheilu on. “Peltsi” on ollut helposti valmennettava, joten hän on myös kasvanut ihmisenä. Se on kaikista tärkein edellytys sille, että fyysisesti tai jääkiekkoilijana voi kehittyä, Viitanen jatkaa.

– On hienoa päästä jatkamaan Jyväskylässä. Uskon, että täällä voidaan menestyä ja mestaruuden voittaminen tämän sopimuksen aikana on mahdollista. Matkalla kohti sitä haluan yrittää auttaa joukkuetta voittamaan ja olla plusmerkkinen pelaaja, Peltola puolestaan tunnelmoi.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
JYP ja Eetu Peltola ovat solmineet kevääseen 2027 yltävän jatkosopimuksen. 🌪🏒

Lue lisää 👉🏻 jypliiga.fi

#JYPliiga #meollaanJYP #Liiga