Monet Dallas Starsia seuraavat asiantuntijat ovat jo pidemmän aikaa toivoneet tasokasta pakkiparia Miro Heiskaselle. Nyt Heiskanen pelaa paljon Ryan Suterin kanssa, jonka virheitä suomalaispakki saa koko ajan olla korjaamassa.

Nyt NHL-toimittaja Chris Johnston kertoo, että Dallas on kiinnostunut Montreal Canadiensin Jeff Petrystä, 35.

– Dallas Starsia kannattaa seurata. He ovat osoittaneet kiinnostusta Petryä kohtaan. Heillä ei kuitenkaan ole loputtomasti tilaa palkkakatossa. Vaihtokauppa ei välttämättä tapahdu ennen harjoitusleiriä tai runkosarjan alkua, mutta uskoisin sen syntyvän seuraavien kuukausien aikana, Johnston kertoo The Chris Johnston Show -podcastissa.

Viime kaudella Petry pelasi 61 ottelua Pittsburgh Penguinsissa tehoin 5+26=31. Kesällä hänet kaupattiin Montreal Canadiensiin osana kolmen seuran jättikauppaa, jossa Erik Karlsson siirtyi Pittsburghiin ja Mikael Granlund San Jose Sharksiin.