Tshekkipuolustaja Lukas Klok siirtyi tänä kesänä KHL-seura Neftehimik Nizhnekamskin takalinjoille kaksivuotisella sopimuksella. Liigassa Klok on nähty kahdella kaudella Lukon paidassa vuosina 2019-21.

Klokin kotimaassa siirtoa ei ole katsottu hyvällä.

– Kaikki eivät ole iloisia tästä, mutta tämä on minun elämäni. Ihmiset Tshekissä lukevat sanomalehtiä ja tuomitsevat, mutta tämä on minun päätökseni. Perheeni hyväksyi sen ja ymmärsivät minua. Haluan vain pelata korkeimmalla tasolla, Klok kommentoi Sport-Expressille.

Klok olisi halunnut pimittää KHL-siirtonsa mahdollisimman pitkään. Hän pyysi Neftehimikin seurajohtaja Igor Larionovilta, ettei siirrosta hiiskuttaisi mitään julkisuuteen.

– Muuten olisin kohdannut suuren viha-aallon. Samaan aikaan he kuitenkin saivat siitä tietää Tshekissä. Sen jälkeen sain paljon vihaisia viestejä sosiaalisen median kanavissani. En kuitenkaan anna huomiota niille, Klok sanoo.