Hallitseva Mestis-mestari Kiekko-Espoo vahvistaa rivejään puolustaja Vili Laitisella.

Espoon Bluesista Liiga-kartalle ponnistanut 23-vuotias Laitinen on edustanut edelliset viisi kautta Rauman Lukkoa.

– Hienoa, että saadaan Vili mukaan joukkueeseen. Rightin puolen pelaajana tuo paljon mahdollisuuksia kentälle. Vili omaa ison potentiaalin ja on hienoa päästä tukemaan hänen kehitystä seuraavalle tasolle, Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits kommentoi uutta hankintaa.

Viime kaudella Laitinen pelasi Lukon mukana 20 Liiga-ottelua kirjaten pisteet 0+3. Hän käväisi myös lainalla TUTO Hockeyssa pelaten 26 Mestis-ottelua tehoin 1+14=15. Viime kaudelle mahtui myös nopeat lainavisiitit Ruotsin HockeyEttan sarjaa pelaavassa Nybro Vikings IF:ssä ja Liiga-seura Vaasan Sportissa.

Nuoresta iästään huolimatta Laitinen on tahkonnut Liigassa jo 139 ottelua. Hän voitti Suomen mestaruuden Lukossa keväällä 2021.