NHL:n vuoden 2020 ykkösvaraus, Kaapo Kakon kanssa samassa ketjussa viime kauden pelannut Alexis Lafrenière on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen seuransa New York Rangersin kanssa.

New York Postin Larry Brooksin mukaan siltasopimuksen vuosipalkka on ainoastaan 2,325 miljoonaa dollaria.

Kanukkihyökkääjällä on allaan kolmivuotisen NHL-uransa tehokkain kausi. Laitahyökkääjä pelasi runkosarjassa 81 ottelua ja teki niissä tehot 16+23=39. Lafrenière pelasi pääosan kaudesta Rangersin kolmosnyrkissa Kakon ja Filip Chytilin rinnalla.

NHL:n kesän 2016 ykkösvaraus Auston Matthewsista puolestaan tulee syksyllä 2024 sarjan parhaiten palkattu pelaaja. 25-vuotias amerikkalainen solmi seuransa Toronto Maple Leafsin kanssa uuden neljän vuoden sopimuksen, joka takaa miehelle 13,25 miljoonan dollarin vuositulot kaudesta 2024-25 alkaen.