Entinen NHL-kiekkoilija Ville Leino on tehnyt jääkiekon jälkeen menestyksekästä uraa vaatebisneksessä. Hänen Billebeino-merkkinsä on saavuttanut suurta suosiota.

Viime ajat ovat kuitenkin olleet vaikeampia, kertoo Kauppalehti. Bille Beino Clothing and Accessoriesin varastotasot kasvoivat viime vuonna 2,6 miljoonaan euroon. Yhtiön liikevaihto oli 4,4 miljoonaa euroa. Yhtiön taseeseen on tullut pankkilainaa noin 379 000 euron edestä.

– Varastossa on tuotteita yli puolen vuoden myynnin verran, ja varastoa on jouduttu rahoittamaan velalla. Kassavaroja oli vuoden lopussa vain 1 000 euroa. Luvuista herää kysymys, eivätkö tuotteet mene enää kaupaksi, miettii jutussa Kauppalehden analyytikko Ari Rajala.

Leino tienasi NHL-urallaan bruttona noin 24 miljoonaa dollaria. Vuonna 2014 NHL-ura päättyi, kun Buffalo Sabres osti hänen jättisopimuksensa ulos. Leino sai kuitenkin vielä kuuden vuoden ajan 1,22 miljoonaa dollaria Buffalolta vuosittain.