The Athleticin tuoreessa haastattelussa Columbus Blue Jacketsin uusi päävalmentaja Mike Babcock hehkutti Patrik Lainetta. Hän kehui maalipyssyn asennetta ja kertoi Laineen tehneen häneen positiivisen vaikutuksen.

Samalla Babcock mainitsi, että Laine on saanut uuden kämppäkaverin. Columbuksen juuri varaama superlupaus Adam Fantilli, 18, on muuttanut suomalaisen nurkkiin.

– Minusta se on kiehtovaa ja kiinnostavaa, että Fantilli asuu Laineen kanssa – ainakin nyt alustavasti, kun Fantilli tuli Columbukseen syyskuun alussa, Babcock sanoi.

– Fantilli varattiin kolmantena pelaajana varaustilaisuudessa ja Laine aikoinaan toisena. Heillä on paljon yhteistä. Adam on kova tekemään töitä ja Patty on tehnyt hyvää työtä tulemalla kaupunkiin ajoissa parantaakseen peliään. Tässä on siis paljon hyvää meneillään.

Babcock myös mainitsi, ettei Laine ole tyytyväinen siihen, miten on pelannut viime vuosina. Suomalaistykki haluaa palavasti parantaa tasoaan.