Columbus Blue Jackets on antanut potkut päävalmentaja Mike Babcockille. Seuran uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty apuvalmentaja Pascal Vincent.

Babcockin potkut olivat seurausta siitä, kun kahdenkeskisessä tapaamisessa kapteeni Boone Jennerin kanssa hän oli pyytänyt Jenneriä jakamaan puhelimensa näytön TV-ruudulle. Sitten Babcock oli ihmetellyt, millaisia kuvia puhelimesta löytyy. Jenner ja Babcock kiistivät, että mitään asiatonta olisi tapahtunut, mutta pelaajajärjestö NHLPA jatkoi omia tutkimuksiaan asiasta.

Päävalmentajaurallaan Babcock on kerännyt pitkän listan vihamiehiä NHL:stä. Heistä aktiivisin on ex-puolustaja Mike Commodore, joka ilakoi potku-uutisia X:ssä.

– HEI MIKE BABCOCK, SINÄ YLIMIELINEN PASKA… OLET OLLUT SAALISTAVA PETO KOKO URASI… TÄNÄÄN SAIT VIIMEIN ANSIOSI MUKAAN… PAKKAA KAMASI JA MENE KOTIIN LOPPUELÄMÄKSESI… OLET VIRALLISESTI MYRKYLLINEN, Commodore tykitti.

Aiemmin Babcock oli hehkuttanut joukkueen suomalaispyssy Patrik Lainetta. Valmentaja kehui Laineen työmoraalia ja kertoi kaksikon suhteen lähteneen liikkeelle positiivisesti.

Mike Commodore

@commie22
FOLKS!!!…Let me tweet this loud and clear……

HEY MIKE BABCOCK YOU ARROGANT PIECE OF SHIT…YOU HAVE BEEN A PREDATOR YOUR ENTIRE CAREER…TODAY IT FINALLY CAUGHT UP TO YOU…#PACKYOURSHIT AND GO HOME FOREVER..YOU ARE OFFICIALLY TOXIC.