JYPin ykkösvahti Veini Vehviläinen loukkaantui keskiviikkoisessa ottelussa Tapparaa vastaan. Seuran tietojen mukaan hän on sivussa maksimissaan kaksi viikkoa.

JYP on hankkinut Vehviläiselle tuuraajan. Jyväskyläläisseura on solminut kahden viikon mittaisen sopimuksen maalivahti Sami Aittokallion, 31, kanssa.

– Tämänhetkisen tiedon mukaan kyse ei ole mistään vakavasta, eikä Veini joudu leikkauspöydälle. On aika poikkeuksellista, että molemmat sopimusmaalivahdit ovat loukkaantuneiden listalla, Mikko Viitanen sanoo.

– Veinin loukkaantumisen johdosta meillä oli akuutti tarve maalivahdille. Päätimme reagoida nopealla aikataululla ja Samin kanssa yhteisymmärrys löytyi nopeasti. Sami on pelipaikkaa vailla tarviten hyvää harjoitus- sekä peliympäristöä, ja siinä pystymme auttamaan häntä.

Viime kaudella Aittokallio pelasi Saksan pääsarjassa Bietigheim Steelersin joukkueessa. 27 ottelussa hänen torjuntaprosenttinsa oli 90,7.