Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt Pelicansin tshekkipuolustaja Michal Jordanin väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi.

Jordan sai suihkukomennuksen perjantaina Sportia vastaan pelatussa ottelussa. Hän taklasi Sportin Johan Sundströmiä päähän. Taklaus eteni kurinpitodelegaation käsittelyyn ja Jordan on sen aikaa väliaikaisessa pelikiellossa, kunnes kurinpidon tuomio on valmis.

33-vuotiaan Jordanin Liiga-ura on lähtenyt käyntiin myrskyisästi. Hän on pelannut seitsemän ottelua ilman tehopisteitä ja lentänyt suihkuun jo kaksi kertaa. Hän sai ulosajon myöskin puolitoista viikkoa sitten KalPa-ottelussa päähän kohdistuneen taklauksen vuoksi.

Näet Jordanin taklauksen alta tai täältä.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut perjantain #PelicansFi#VaasanSport-ottelusta tilanteen ajassa 23.43, jossa Pelicansin Michal Jordan taklaa Sportin Johan Sundströmiä. Ottelussa tuomaristo tuomitsi tilanteesta 5+PR.

➡️ Tilanne etenee #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn

Liiga

@smliiga
#Liiga'n kurinpitodelegaatio on määrännyt Pelicansin Michal Jordanin väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi perjantain #PelicansFi#VaasanSport-ottelussa tapahtuneesta tilanteesta.

Lue lisää ➡️ liiga.fi/fi/uutiset/170…