Mestis-seura TUTO vahvistuu Liigassa lähes 400 peliä pelanneella hyökkääjä Julius Vähätalolla, 28.

Vähätalon sopimus on loppukauden mittainen, mutta se kattaa option siirrosta ulkomaille. Vähätalo pelasi ulkomailla myös kaksi edelliskautta. Viime kaudella TUTOn oma kasvatti edusti Slovakian pääsarjajoukkue HK 32 Liptovsky Mikulasta, jonka riveissä peräti 196-senttinen hyökkääjä merkkautti 40 ottelussa tehot 4+7. 

− Emme etsineet vahvistuksia hyökkäykseen, mutta kun tarjolle tuli seuran oma kasvatti, jolla on ikäisekseen mittava ura takana ja lähes 400 ottelun kokemus Liigasta, niin halusimme ehdottomasti Juliuksen mukaan joukkueeseen. Ammattilainen, joka tuo joukkueeseen rutkasti kokemusta, kamppailuvoimaa ja tehoja erikoistilanteisiin. Mahtavaa saada Julius takaisin TUTO-paitaan pitkän tauon jälkeen, turkulaisseuran pelaajakoordinaattori Jouni Virpiö perusteli tuoretta hankintaa.

Liiga-tasolla TPS:ää ja Jukureita edustanut Vähätalo on Detroit Red Wingsin 6. kierroksen varaus kesältä 2014. Mies on TUTOlle kaivattu vahvistus, sillä turkulaiset majailevat koko Mestiksen jumbosijalle joukkueen napattua kuudesta ottelustaan vain yhden voiton.