HIFK pelasi lauantain kotiottelun Ilvestä vastaan Red Classics -erikoispelipaidoilla. Ottelun jälkeen HIFK laittoi kyseiset pelipaidat huutokaupattavaksi verkkokauppaansa. Huutokauppa käynnistyi lauantaina ja se päättyy tulevana sunnuntaina.

Huutokaupassa tuli maanantaina vastaan hyvin erikoinen näky. HIFK:n olympiavoittaja ja maailmanmestari Petteri Lindbohmin pelipaidasta oli tehty nimittäin peräti miljoonan euron tarjous, kun aikaisempi tarjous oli ollut 450 euroa.

Kale Juures 🇺🇦

@Juureksenkale
Joku tarjonnut Lindbohmin paidasta miljoonan. #hifk

Kyseessä oli kuitenkin melkoinen näppäilyvirhe asiakkaalta. HIFK:n fanituotemyymälää pyörittävän KSB-Trading Oy:n toimitusjohtaja Keni Bäckström kertoo Iltalehdelle, että asiakkaan oli tarkoitus tehdä tuhannen euron tarjous miljoonan sijaan.

– Asiakas soitti, että on tehnyt virheen. Siinä on tullut aika monta nollaa ylimääräistä. Asiakas pahoitteli virhettä. Lupasin korjata asian heti kun pystyn, Bäckström kertoi.

Huutokaupan ehdoissa lukee heti ensimmäisenä, että huudot ovat aina sitovia eikä niitä voi perua. Tässä tapauksessa sattui kuitenkin sen kokoluokan erehdys, että se korjattiin.

Paidan viimeisin huuto on nyt myös saatu korjattua tuhanteen euroon. Näet pelipaitojen tämänhetkiset hinnat täältä.