Aiemmin maanantaina Pelicans tiedotti, että puolustaja Mikko Niemelä, 33, ei jatka enää joukkueen vahvuudessa.

Niemelän uusi osoite selvisi nopeasti. SaiPa kertoi tehneensä Niemelän kanssa sopimuksen kuluvalle kaudelle sekä kaudelle 2024-25.

– Mikko on rutinoitunut, myös A-maajoukkueessa vieraillut puolustaja, joka tuo joukkueeseen paljon kokemusta. Mikko on luotettava, hyvin liikkuva puolustaja, jonka vahvuudet ovat puolustus- ja alivoimapelaamisessa. Erittäin hienoa saada Mikko mukaan vahvistamaan joukkuetta kahden vuoden sopimuksella. Nyt on tehty tärkeitä vahvistuksia ensin maalivahdin (Henri Kiviaho) ja nyt puolustuksen osalta, Liiga-SaiPa Oy:n urheilujohtaja Harri Aho kommentoi seuran tiedotteessa.

– Erittäin hyvillä fiiliksillä olen SaiPaan tulossa. Haluan olla mukana auttamassa sekä joukkuetta että koko seuraa saamaan lisää onnistumisia ja positiivista meininkiä Kisapuistoon. Kisapuisto on tullut koettua useita kertoja myös vastustajan roolissa ja olen jo hallille tullessa kaupungin katukuvastakin nähnyt, miten tärkeä SaiPa Lappeenrannalle on, Niemelä kommentoi.

– Joukkueeseen tuon kokemusta ja varmasti myös lisää johtajuutta. Osaan suhtautua tähän arkeen siten, että se säilyy tasapainossa niin voittojen kuin tappioiden hetkillä. Ilman muuta selvää, että pyrin itsestäni saamaan kaiken irti joukkueen eteen. Kaksivuotinen sopimus on meille molemmille osapuolille hyvä juttu, Niemelä jatkaa.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
Tervetuloa SaiPaan Mikko! 🤝

SaiPa on tehnyt puolustaja Mikko Niemelän, 33, kanssa sopimuksen kuluvalle kaudelle sekä kaudelle 2024–2025.

Uutinen: saipa.fi/fi-fi/article/…

#SaiPa #SaiPa75 #Liiga