Liiga-hakemuksen yllättäen Liigan lisenssikomitealle jättänyttä TUTO Hockeyta ei nähdä pääsarjatasolla tulevalla kaudella.

Liigan lisenssikomitea tiedotti maanantaina kotisivuillaan hylänneensä turkulaisseuran hakemuksen.

– Suorittamamme kokonaistarkastelun tuloksena lisenssikomitea on päättänyt, että se ei tule puoltamaan TuTo Hockey Oy:n lisenssihakemusta. TuTolle on toimitettu asiaan liittyvä yksityiskohtainen päätös perusteluineen, lisenssikomitean puheenjohtaja Jarkko Luumi perustelee tiedotteessa.

– Päätökset jokaisen seuran lisenssikelpoisuudesta tehdään aina kokonaistarkastelun perusteella. Yksittäisen hylkäysperustekriteerin laukeaminen ei siten automaattisesti tarkoita, että kyseiselle seuralle ei myönnetä liigalisenssiä, Luumi jatkaa.

Lopulliset päätökset lisenssien myöntämisestä tai hylkäämisestä on tehtävä 31.3.2024 mennessä.