Sveitsiläislehti Watson uutisoi viime viikolla, että Tappara olisi tehnyt sopimuksen ensi kaudesta maalivahti Juha Metsolan, 34, kanssa.

Toimittaja Sasha Huttusen tietojen mukaan Metsolan sopimus ei kuitenkaan ole vielä purkissa.

– Metsola ei ole vielä tehnyt diiliä Tapparaan, joten Sveitsin median uutisointi oli sikäli ennenaikaista. Vaikuttaa kuitenkin todennäköiseltä, että siirto toteutuu. Palkoista, ym. jo sovittu. (Christian) Heljanko tähtää ulkomaille, Huttunen kertoo X:ssä.

Metsola on Tapparalle ennestään tuttu mies vuosilta 2011-15. Hän voitti kirvespaidoissa kolme SM-hopeaa sekä hänet valittiin viimeisellä kaudellaan Liigan parhaaksi maalivahdiksi.

Metsola siirtyi viimeisen Liiga-kautensa jälkeen KHL:ään, jossa hän pelasi yli 300 ottelua Amurin ja Salavat Julajev Ufan riveissä.

Tällä kaudella Metsola on pelannut Sveitsin NL-sarjassa EHC Klotenin riveissä 22 ottelua torjuntaprosentilla 90,4. Hänen sopimuksensa Klotenin kanssa päättyy tähän kauteen.

Sasha Huttunen

@kuplassasha
Juha Metsola ei ole vielä tehnyt diiliä Tapparaan, joten Sveitsin median uutisointi oli sikäli ennenaikaista. Vaikuttaa kuitenkin todennäköiseltä, että siirto toteutuu. Palkoista, ym. jo sovittu. Heljanko tähtää ulkomaille.