Liigan kurinpidolla riitti töitä lauantain ottelukierroksen jälkeen. Kierroksen peleistä seurasi lopulta kaksi pelikieltoa.

Pelicansin hyökkääjä Lenni Killinen on määrätty kahden ottelun pelikieltoon. Hän taklasi Ilveksen Santeri Virtasta, kun tämä oli kiekottomana laidan lähellä. Kurinpito piti taklausta vastustajan vaarantamisena.

KooKoon Ben Tardif puolestaan sai yhden ottelun pelikiellon. Hän taklasi niin ikään kiekottomana ollutta Kasper Simontaivalta laidan läheisyydessä.

Voit katsoa kummankin taklauksen alta.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut lauantain #PelicansFi#Ilves-ottelusta tilanteen ajassa 12.13, jossa Pelicansin Lenni Killinen taklaa Ilveksen Santeri Virtasta. Ottelussa tilanteesta tuomittiin 5+PR laitataklauksesta.

➡️ Tilanne etenee #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut lauantain #KalPa#KooKoo65-ottelusta tilanteen ajassa 17.19, jossa KooKoon Ben Tardif taklaa KalPan Kasper Simontaivalta. Ottelussa tilanteesta tuomittiin 5+PR laitataklauksesta.

➡️ Tilanne etenee #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn