Pelicans on kokenut pahan takaiskun. Maalivahti Jussi Olkinuora on päättänyt käyttää sopimuksensa ulkomaanoption ja siirtyy Sveitsiin.

– Haluan ensinnäkin kiittää joukkuetta ja organisaatiota yhteisestä ajastamme. Lyhyessä ajassa koimme sekä ala- ja ylämäkiä. Sopimuksessani oli ulkomaanpykälä minkä käytin, koska Sveitsissä pelaaminen on ollut tavoitteena pitkään. Toivotan suuresti onnea loppukauteen, koppi on täynnä hienoja ihmisiä. Toivottavasti on pitkä ja turkoosi kevät, Olkinuora kommentoi.

Olkinuora aloitti kauden Pelicansissa heikosti. Viime aikoina hänen otteensa parantuivat huomattavasti, minkä vuoksi peliaikaa tuli runsaasti.

Samaan aikaan kakkosvahti Jasper Patrikainen ei ole ollut oma itsensä. Nuori ja lupaava maalivahti on pelannut tällä kaudella yhdeksän Liiga-ottelua torjuntaprosentilla 86. Pelicansin kolmosvahti on Niklas Nikkilä, jolla on Liiga-debyytti vielä tekemättä.