JYP julkaisi keskiviikkoaamuna yllätysuutisen, kun jyväskyläläisseura tiedotti purkaneensa päävalmentaja Jukka Rautakorven ja apuvalmentaja Ville Niemisen sopimukset.

Rautakorven ja Niemisen sopimukset olisivat ulottuneet kevääseen 2025 saakka. JYPin uudeksi päävalmentajaksi nostettiin Mikko Heiskanen, joka toimi aiemmin seurassa apuvalmentajan roolissa.

Vaikka uutiset JYPin valmentajapotkuista tulivat suurimmalle osalle yllätyksenä, niin toimittaja Sasha Huttunen kertoo X:ssä, että asia tuskin yllätti ainakaan täysin Rautakorpea ja Niemistä.

– JYPin oli tarkoitus nostaa Mikko Heiskanen päävalmentajaksi 2025 – tämä nyt sitten aikaistui, enkä tiedä ketä tällainen ratkaisu palvelee. Todella erikoinen veto, tosin potkuilla oli uhkailtu, joten täysin puskista ei Rautakorvelle ja Niemiselle tullut, Huttunen paljastaa.

Sasha Huttunen

@kuplassasha
JYPin oli tarkoitus nostaa Mikko Heiskanen päävalmentajaksi 2025 - tämä nyt sitten aikaistui, enkä tiedä ketä tällainen ratkaisu palvelee. Todella erikoinen veto, tosin potkuilla oli uhkailtu, joten täysin puskista ei Rautakorvelle ja Niemiselle tullut.