Sveitsin NL-seura HC Lugano on tehnyt jatkosopimuksen kanadalaishyökkääjä Michael Jolyn kanssa. Sopimus on kaksivuotinen ja se sisältää myös option yhdelle lisäkaudelle. Joly jatkaa Luganon riveissä ainakin kevääseen 2026 asti.

Joly, 28, pelaa ensimmäistä kauttaan Luganossa. Hän on iskenyt tämän kauden 28 otteluun tehopisteet 12+16=28. Joly on joukkueensa kolmanneksi tehokkain pelaaja ja koko sarjan pistepörssistä hän löytyy viidenneltä sijalta.

Joly muistetaan Liigasta HPK:n riveistä vuosilta 2021-23. Hän pelasi kahden Liiga-kauden aikana 118 runkosarjaottelua tehopistein 46+68=114 ja kaksi pudotuspeliä ilman pisteitä. Jälkimmäisellä HPK-kaudellaan Joly voitti Liigan pistepörssin tehtailtuaan 60 otteluun 64 pistettä.

Hockey Club Lugano

@OfficialHCL
✍️ L’Hockey Club Lugano e Michael Joly hanno rinnovato il contratto in scadenza per altre due stagioni con opzione per una terza stagione. Il ventottenne vestirà la maglia bianconera almeno fino al 2026 ⚪️⚫️

#LaPartitaIniziConVoi #NonMollareMai #LVGA
hclugano.ch/2023/12/22/les…
hclugano.ch

L’estro di Joly a Lugano almeno fino al 2026 - HC Lugano

Creativo, a tratti geniale, un autentico spettacolo per gli occhi.Ma, nello stesso tempo, efficace e decisivo, capace in ogni momento...