Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Rami Määtän, 21, kanssa. Tuoreen sopimuksen myötä Määttä jatkaa Porissa kevääseen 2026 saakka.

– Rami Määttä on nuoresta iästään huolimatta jo melko kokenut Liigapelaaja, jonka parhaat vuodet ovat vielä edessäpäin. Rami on sitoutunut joukkuepelaaja, jonka arvoa mitataan erityisesti puolustuspelin kautta. Hänen pelistään huokuu illasta toiseen sitoutuminen ja taistelu yhteisen hyvän eteen ja olemme tyytyväisiä Määtän jatkosta Ässien miehistössä myös tulevina kausina, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi seuran tiedotteessa.

Määttä teki viime viikolla erikoisen Liiga-ennätyksen. Hänestä tuli nimittäin kaikkien aikojen eniten Liiga-otteluita pelannut pelaaja, joka ei ole onnistunut maalinteossa kertaakaan. Määttä on pelannut Liiga-urallaan nyt 163 runkosarjan ottelua tehopistein 0+22. Aiemmin kyseistä ennätystä piti nimissään Matti Hana 161 pelatulla ottelulla ilman maalia.

Tällä kaudella Määttä on pelannut 37 ottelua pistein 0+3.

Porin Ässät

@PorinAssat
"Kokenut Liigapelaaja, jonka parhaat vuodet ovat vielä edessäpäin. Rami on sitoutunut joukkuepelaaja, jonka arvoa mitataan erityisesti puolustuspelin kautta."

Rami Määttä jatkaa Ässissä:
👉assat.com/fi-fi/article/…

#Ässät #Liiga