Kuluvaan kauteen kovin odotuksin lähtenyt, mutta tällä hetkellä Liigassa toiseksi viimeisenä oleva JYP julkaisi tiistaina kaksi pelaajasopimusta.

Jyväskyläläisseura tiedotti verkkosivuillaan, että se on päässyt jatkosopimuksiin Mikko Pertun ja Patrik Siikasen kanssa. Pertun jatkosopimus on peräti kolmivuotinen, kun taas Siikasen jatkosopimus kattaa vain seuraavan kauden.

– Perttu on osoittanut tällä kaudella, että hän on kehittymässä liigatason kärkikenttien sentteriksi lähivuosien aikana. Perttu on ottanut isoja askelia urheilijana ja kokonaisvaltaisessa pelaamisessaan viimeisen vuoden aikana ja olemme todella tyytyväisiä, että saimme solmittua 3-vuotisen jatkosopimuksen hänen kanssaan. Uskomme Pertun olevan merkittävä palanen tulevien kausien JYP-joukkueita.

– Siikanen on kehittynyt JYP-vuosinaan, huolimatta epäonnisista loukkaantumisista matkansa varrella. Siikanen tuo jatkossakin joukkueeseen luistelu- ja kamppailuvoimaa. Siikanen on luotettava ja nöyrä joukkuepelaaja, jollaisia jokainen joukkue tarvitsee menestyäkseen, kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen seuran tiedotteessa.

LUE MYÖS