Petri Matikainen on saanut potkut Sveitsin pääsarjaseura EHC Bielin päävalmentajan paikalta.

Samalla ovenavauksella kilometritehtaalle lähti myös apuvalmentaja Juha Vuori.

Matikainen korvasi Bielin päävalmentajana syöpähoitoihin keskittyvän Antti Törmäsen tämän kauden alussa. Matikainen ei ole kuitenkaan onnistunut tuloksellisesti viime kaudella finaaleihin selvinneen Bielin peräsimessä, sillä seura majailee sarjassa 10. sijalla.

– Valitettavasti viimeisten otteluiden tulokset eivät herätä luottamusta sen suhteen, että saavuttaisimme minimitavoitteemme, eli sääliplayoff-paikan, ilman valmentajavaihdosta, Bielin puheenjohtaja Stehanie Merillat perustelee seuran tiedotteessa.

Bielin penkin päässä nähdään väliaikaisesti Anders Olsson ja joukkueen GM Martin Steinegger. Kaksikon on määrä luotsata Bieliä kauden loppuun asti.

LUE MYÖS: