HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen oli kiinnostunut pestaamaan seuran uudeksi päävalmentajaksi Jukureita parhaillaan luotsaavan Olli Jokisen. Väliin asteli kuitenkin HIFK:n hallitus, jolla oli erilaiset suunnitelmat.

Hufvudstadsbladet uutisoi lähteisiinsä vedoten, että Salmelainen halusi palkata Jokisen HIFK:n uudeksi päävalmentajaksi. Lehden mukaan Jokinen oli itsekin kiinnostunut HIFK:n päävalmentajan pestistä. Suunnitelma kuitenkin jäi toteutumatta, nimittäin HIFK:n hallitus oli asiasta eri mieltä ja se halusi jatkaa nykyisen päävalmentajan Ville Peltosen komennossa.

HIFK:ssa päädyttiin lopulta jatkamaan Peltosen sopimusta viime syksynä kahdella vuodella. Hänen aiempi sopimus olisi päättynyt tähän kauteen. Jokinen puolestaan lähtee Jukureista kauden päätteeksi ja siirtyy seuraavaksi kaudeksi SHL-seura Timrå IK:n päävalmentajaksi.

Kovin satsauksin kuluvaan Liiga-kauteen lähtenyt HIFK sijoittui Peltosen johdossa kuudenneksi runkosarjassa ja se on parhaillaan puolivälierissä tappiolla Pelicansille otteluvoitoin 1-3.

LUE MYÖS