Jokerit on tehnyt ison kiinnityksen ensi kauden hyökkäyskalustoonsa. Helsinkiläisseura on solminut yhden kauden mittaisen jatkosopimuksen hyökkääjä Alexander Forslundin, 22, kanssa.

Forslund oli tällä kaudella Jokereiden paras pistemies. Hän tykitti runkosarjassa 48 otteluun tehot 8+47=55.

– Forslund oli runkosarjassa yksi joukkueen johtavista ja Mestiksen parhaista pelaajista. Olemme todella iloisia, että hän jatkaa riveissämme tulevalla kaudella. Jatkosopimus on tärkeä myös ryhmämme jatkuvuuden kannalta, kommentoi Jokereiden urheilutoimenjohtaja Olli-Pekka Yrjänheikki.

Forslund on itsekin mielissään jatkopahvista.

– Koko ajan oli sellainen fiilis, että Jokereissa olisi tosi hienoa jatkaa. Joukkueen arki on todella hyvää ja olen viihtynyt täällä. Ensi kaudella tavoitteena on Mestiksen mestaruus, ja tulevaisuudessa olisi tosi hienoa, jos pääsisi pukemaan jokeripaidan päälle myös Liigassa, Forslund kertoo.

LUE MYÖS