Puolustajakolossi Miro Karjalainen, 27, siirtyy yksivuotisella sopimuksella Vaasan Sportin riveihin.

Kaksimetrinen ja 106-kiloinen pakkijätti pelasi kuluneella kaudella loukkaantumisten takia vain 11 ottelua tehoin 2+1=3. Kaudella 2022-23 Karjalainen pystyi pelaamaan vain yhdessä ottelussa.

– Miron saapuminen Vaasaan on varmasti koko joukkueelle ja meidän upeille faneille hieno uutinen. Miro on pelaajana fyysisen koon ja vahvan kamppailun lisäksi, paljon muutakin. Odotan häneltä kokonaisvaltaista kahden suunnan pelaamista, ja isoksi mieheksi Miro on taitava luistelija ja uskonkin, että meillä on lupa odottaa häneltä myös hyökkäyspeliimme kaipaamaamme vahvistusta. Perusteellisten selvitysten ja neuvottelujen aikana, saimme lisätietoa hänen haastavista viimevuosista, mutta koko ajan itselle vahvistui se asia, että haluan hänet joukkueeseemme. Olen iloinen, että Miro on ensikaudella Sportin eikä vastustajan pelipaita päällä, Sportin urheilujohtaja Herkko Koski kommentoi tiedotteessa.

Vaasan Sport

@VaasanSport
Tervetuloa Miro!
Sport on sopinut vuoden mittaisen sopimuksen isokokoisen puolustajan, Miro Karjalaisen, kanssa
Lue lisää: vaasansport.fi

#VaasanSport #Liiga #vaasa #vasa #kotkasydän