Sveitsi kasaa todella nimivahvaa ryhmää kevään MM-kisoihin. Tähän mennessä joukkueeseen on jo tulossa New Jersey Devilsin tähtisentteri Nico Hischier sekä puolustaja Jonathan Siegenthaler. Lisää on tulossa, kertoi Sveitsin maajoukkueen urheilujohtaja Lars Weibel SRF:n haastattelussa.

Devilsin joukkueesta Sveitsi on saamassa myös maalivahti Akira Schmidin. Hän pelasi tällä kaudella 19 NHL-ottelua torjuntaprosentilla 89,5. Neljäs, ei vielä varma, vahvistus Devilsistä voisi olla supertähti Timo Meier.

– Ainoa kysymysmerkki on Timo Meierin olkapäävamma, jota nyt arvioidaan. Kaikkien muiden suhteen olemme hyvin luottavaisia, Weibel kommentoi.

Suurimman vahvistuksen Sveitsi saattaa saada Nashville Predatorsista. Jos Nashvillen tie katkeaa pudotuspeleissä, on Roman Josi ilmaissut halunsa lähteä edustamaan maataan MM-kisoihin.

Tällä kaudella Josi on ollut yksi NHL:n parhaista puolustajista. Runkosarjan 82 ottelussa hän tykitti tehot 23+62=85. MM-kisoissa Josi nähtiin viimeksi vuonna 2019. Hän iski tuolloin Sveitsille kahdeksaan matsiin tehot 1+5 ja hänen tehotilastonsa oli kahdeksan pykälää plussalla.