Mikkelin Jukurit on vahvistanut joukkuettaan maalivahti Eetu Anttilalla sekä hyökkääjä Sami Moilasella. Anttilan sopimus kattaa kaksi kautta, kun taas Moilasen sopimus on mallia 1+1.

Anttila, 24, on pelannut koko uransa TPS:n organisaatiossa, jossa hän on ollut kolme edelliskautta Liiga-joukkueen vahvuudessa. Liigassa Anttila on pelannut 40 ottelua, joista menneellä kaudella 12 torjuntaprosentilla 91,3.

– Eetu on erittäin motivoitunut, ja hänellä on kova halu ottaa seuraava steppi uralla, joten olemme todella iloisia, että saatiin Eetu Mikkeliin ja Jukureihin, Jukurien maalivahtivalmentaja Riku Helenius toteaa seuran tiedotteessa.

Moilanen, 25, palaa yhden kauden tauon jälkeen Liigaan. Kulunut kausi sujui Tanskassa Rodovre Mighty Bullsissa, jossa hän tehtaili 45 runkosarjaotteluun tehopisteet 20+15=35 sekä kahteen pudotuspeliin tehot 1+1. Ennen mennyttä kautta Moilanen pelasi viisi kautta Tapparassa, jossa hän voitti kaksi Suomen mestaruutta ja CHL:n mestaruuden.

– Sami on monipuolinen hyökkääjä, jonka ehdottomat vahvuudet ovat hyökkäysalueella. Hän saapuu Mikkeliin tekemään sitä läpimurtoa, jonka kynnyksellä hän on ollut jo useamman kauden ajan, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kehuu.

LUE MYÖS