Mikkelin Jukurit on tehnyt kovan hankinnan Norjan pääsarjasta.

Seura tiedotti perjantaina solmineensa 1+1-vuotisen sopimuksen hyökkääjä Thomas Olsenin kanssa. 28-vuotias norjalainen on pelannut koko uransa kasvattajaseurassaan Vålerenga IF:ssä, jossa maalitykki päätti viime kauden Norjan pääsarjan hopeamitaliin. Olsen on parhaillaan mukana Norjan maajoukkueen MM-leirityksessä.

Olsen voitti päättyneellä kaudella Norjan pääsarjan pudotuspelien pistepörssin, kun hän teki ­17 otteluun tehot 9+10. Runkosarjassa mies iski 44 ottelussa tehot 29+14=43.

– Thomas on dynaaminen ja luisteluvoimainen hyökkääjä, joka on profiloitunut nimenomaan maalintekijäksi, kuten tämän kevään pudotuspelitkin osoittivat. Odotamme innolla, että hän pääsee näyttämään kykynsä tulevalla kaudella Liigassa, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kommentoi seuran tiedotteessa.

LUE MYÖS: