Jääkiekon 1. divisioonan A-lohkon MM-kisat on saatu pelattua. Sen myötä myös nousijat vuoden päästä pelattaviin MM-kisoihin ovat selvillä.

Kuuden joukkueen turnauksesta MM-kisojen pääsarjatasolle nousee kaksi parasta joukkuetta, jotka ovat Unkari ja Slovenia. Molemmat putosivat 1. divisioonaan viime keväänä, joten molemmat palaavat takaisin MM-kisoihin yhden välivuoden jälkeen.

Unkari voitti turnauksen 11 pisteellä ja Slovenia sijoittui toiseksi yhdeksällä pisteellä. Myös Italia ja Romania keräsivät yhdeksän pistettä, mutta Slovenia sijoittui niiden edelle keskinäisten otteluiden turvin. Japani oli viides neljällä pisteellä ja jumboksi jäi Etelä-Korea kolmella pisteellä, minkä myötä maa putoaa ensi vuodeksi 1. divisioonan B-lohkoon.

Tämän kevään MM-kisojen molempien lohkojen jumbot putoavat ensi vuodeksi 1. divisioonaan.

LUE MYÖS