Liigassa finaaleihin kahdella peräkkäisellä kaudella tiensä selvittänyt Pelicans on julkistanut uuden päävalmentajansa nimen.

Lahtelaisseura tiedotti maanantaina aiemmin joukkueen apuvalmentajana toimineen Juhamatti Yli-Junnilan, 43, toimivan ensi kaudesta alkaen Pelicansin päävalmentajana. Yli-Junnilan sopimus on mallia 2+1 vuotta.

– Yli-Junnila on ollut jo pitkään Pelicans-organisaatiossa ja on yhtiömme kannalta tärkeää, että meillä on Liiga-joukkueessa valmentaja, joka on ollut kauan mukana rakentamassa pelaajapolkua sekä pelaaja- ja peli-identiteettiä. ”Ylli” tietää minkälainen on päijät-hämäläinen jääkiekkoilija ja miten semmoinen rakennetaan, ja onhan tämä myös selkeä jatkumo hänen urallensa meillä, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Yli-Junnila korvaa pestissä Ilveksen päävalmentajaksi siirtyvän Tommi Niemelän.

LUE MYÖS: