Tshekin MM-joukkue vahvistuu viime hetkellä. Puolustaja Jan Scotka liittyy Tshekin vahvuuteen finaalia varten.

Vahvistukselle tuli tarvetta, kun puolustaja Jan Rutta joutui pelikieltoon. Nyt Tshekin kannalta onneksi hyökkääjä Jakub Flek sairastui juuri sopivasti ja joukkue pystyi hankkimaan uuden pelaajan poikkeusluvalla.

– Koska Jakub Flek ei voi jatkaa turnauksessa sairauden vuoksi, prosessi hänen korvaamiseksi toisella pelaajalla aloitettiin aamulla. MM-kisojen lääketieteellinen lautakunta vahvisti kaiken kiihdytetyssä tilassa, ja tämän ansiosta pystyimme lisäämään Tshekin listaan ​​puolustaja Jan Ščotkan, joka voi nyt pelata finaalissa Sveitsiä vastaan, kommentoi GM Milan Hnilička.

Scotka pelasi tälä kaudella Tshekin pääsarjassa. 48 ottelussa kokenut puolustaja summasi tehot 4+28=32.