MM-kisojen finaalissa kohtaavat sunnuntai-iltana Sveitsi sekä turnausisäntä Tshekki. Sveitsi kukisti Kanadan välierässä 3-2 voittomaalikilpailun jälkeen, kun taas Tshekki murjoi Ruotsin 7-3.

Sveitsi aloitti oman välieränsä vahvasti menemällä 2-0-johtoon avauserässä. Tuon jälkeen Kanada sai pelistä kuitenkin vahvan otteen ja nousikin lopulta tasoihin. Sveitsi onnistui kuitenkin raapimaan ottelusta voiton rankkareiden jälkeen.

MTV Urheilun asiantuntija Sami Kapanen tekikin Sveitsin ja Kanadan välisen välieräottelun jälkeen huolestuttavan huomion Sveitsistä.

– Tuossa näytti siltä, että Sveitsi oli jännittävä joukkue tänään. Heiltä loppui kaasu aivan totaalisesti tuossa kolmannen erän aikana ja jatkoajalla. Sitä kautta pistän hivenen kotijoukkuetta ennakkosuosikiksi. Minulla on veikkaus, että Tshekki pystyy tuon huomenna viemään, Kapanen ennakoi paikan päällä Prahassa.

Sveitsi ja Tshekki kohtasivat toisensa jo kertaalleen alkulohkossa. Tuolloin Sveitsi vei voiton 2-1 voittomaalikilpailun päätteeksi.

LUE MYÖS