Columbus Blue Jackets on antanut kenkää päävalmentaja Pascal Vincentille.

Vincent siirtyi viime kaudeksi Columbuksen päävalmentajaksi apuvalmentajan paikalta, kun Mike Babcockille annettiin potkut kohun saattelemana. Vincentin aikakaudella sinitakkien otteet olivat varsin heikkoja, ja joukkue keräsi runkosarjassa vain 27 voittoa varsinaisella peliajalla.

– Kun vietin aikaa Pascalin kanssa näinä muutamana viikkona, minulle selvisi, että hän on hieno henkilö ja älykäs jääkiekkovalmentaja, joka työskenteli ahkerasti viime vuoden vaikeissa olosuhteissa, mutta uskon, että muutos penkin takana on organisaation etu, GM Don Waddell kommentoi.

– Organisaation puolesta haluan kiittää Pascalia hänen työetiikastaan, ammattilaisuudestaan ja panoksestaan kolmen viime kauden aikana Columbus Blue Jacketsissa.

Columbuksen suomalaisen maalivahtivalmentajan Niklas Bäckströmin tulevaisuus on kysymysmerkki, mutta heille ei annettu samalla kertaa potkuja. Toimittaja Aaron Portzlinen mukaan Bäckströmn ja apuvalmentajat ovat toistaiseksi turvassa.